Acquire

Zomerbanden Wisselweken.

Nu met speciaal balanceer en uitlijning controle aanbod.

 

 

Temperaturen stijgen: De lente is in aantocht
Tijd voor het juiste bandenprofiel en dus tijd voor zomerbanden. Wij monteren graag weer de zomerbanden onder uw auto. Natuurlijk voorzien wij u ook in het opslaan van uw winterbanden. U kunt nu direct online een afspraak maken voor het wisselen en de opslag via de afspraakplanner.

Aan nieuwe banden toe?
Natuurlijk moet ook het profiel van uw zomerbanden aan de juiste eisen voldoen! Indien uw zomerbanden aan vervanging toe zijn, dan kunt u van ons een scherp aanbod verwachten.

Balanceer en Uitlijning voordeel
Indien u nu direct een afspraak maakt voor het wisselen van uw banden kunt u tegen een sterk gereduceerd tarief gelijk uw banden laten balanceren en de voertuiguitlijning laten controleren en afstellen. Voor een meerprijs van  €99,- incl. btw  kunnen wij dit in combinatie met de zomerbanden wissel voor u verzorgen. (normale prijs €137,-)

Goed uitgebalanceerde wielen en een juiste uitlijning van uw auto zorgen voor optimaal rijcomfort en minimale slijtage aan uw banden.

Slotbouten
Maakt u gebruik van slotbouten? Vergeet deze dan niet mee te nemen.

Winterbanden uitverkoop!
Bent u nog niet in het bezit van een set winterbanden? Wij verkopen nu onze laatste sets uit voorraad met 10% korting. Deze actie loopt t/m 31 mei 2013 wees er dus snel bij want op is op. Benieuwd wat een set winterbanden voor uw auto kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct een afspraak maken?


Liever telefonisch een afspraak maken?
U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met onze werkplaats receptionisten. Het is voor ons prettig als u het kenteken bij de hand houdt.

Hoorn: 0229-870010    0229-870010
Enkhuizen: 0228-870030    0228-870030
Purmerend: 0299-870050    0299-870050

Graag tot ziens in een van onze werkplaatsen.