Acquire

SERVICEPASDe persoonlijke service van Van der linden van sprankhuizen

 

Bij Van der Linden van Sprankhuizen zijn wij altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Daarbij zoeken wij naar zaken die u als klant voordeel bieden en wat voor ons kan leiden tot een grotere klanttevredenheid. Wij zijn namelijk pas tevreden als u volledig tevreden bent. Onze missie is om top kwaliteit te leveren voor een redelijke prijs. Daarom hebben wij de "Van der Linden van Sprankhuizen Servicepas" ontwikkeld. Een uniek product dat u als klant direct veel voordeel, service en gemak oplevert.

Wanneer u bij ons een nieuwe of gebruikte auto koopt, krijgt u direct uw Van der Linden van Sprankhuizen servicepas. Rijdt u reeds in een auto die regulier bij ons wordt onderhouden, dan krijg u de Servicepas uitgereikt bij de volgende onderhoudsbeurt. Deze Servicepas is voor u als loyale klant geheel gratis. De pas is kentekengebonden en wordt bij elke servicebeurt weer voor een jaar verlengd.

 

Geniet van extra voordeel

Gratis software update
Voor het motormanagement bij een onderhoudsbeurt

Vervanging van verlichting
Gratis tussentijds vervangen van verlichting (exclusief Led en Xenon)

Gratis bijvullen van vloeistof
Gratis bijvullen va olie, koel-, rem- en ruitenwisservloeistof

Banden service
Gratis bandenreparatie d.m.v. bandenplug

Altijd een frisse airco
Gratis airco check

 

Maak direct een afspraak

Ook u kunt in het bezit komen van de Van der Linden van Sprankhuizen Servicepas. Maak nu direct een afspraak voor een onderhoudsbeurt voor uw auto.