Acquire

Nieuwe Grandland

Advies rijklaarprijs vanaf € 34.999 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Grandland

Vanaf € 34.999

of € 449 /mnd via Opel Private Lease

Gewoon mooi? Vergeet het maar! De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel en innovatieve technologie zoals het Night Vision-camerasysteem en IntelliLux LED® Pixel Light-koplampen.

GRENSVERLEGGEND DESIGN /

Deze crossover is in alle opzichten anders dan andere. Met Opel’s iconische Vizor en een sterk en puur nieuw design straalt de nieuwe Grandland één en al kracht uit, terwijl hij tegelijk verfijnd en elegant oogt. Zijn innovatieve technologie staat garant voor een enorme dosis rijplezier - welk avontuur je ook aangaat.

INNOVATIEF /

De nieuwe Grandland is voorzien van het volledig digitale Pure Panel, waarop op elk moment precies de informatie wordt weergegeven die je nodig hebt, zodat je niet onnodig wordt afgeleid. En ook het compleet nieuwe interieur met AGR-gecertificeerde ergonomische comfortstoelen met premium Alcantara-bekleding maakt in één oogopslag duidelijk dat de Grandland geen doorsnee crossover is.

GEWELDIGE RIJERVARING /

De geavanceerde assistentiesystemen van de nieuwe Opel Grandland, zoals Night Vision en IntelliLux LED® Pixel Lights-koplampen, zorgen dat je in elke situatie ontspannen kunt rijden. Krachtige en zuinige benzine- en dieselmotoren en een geavanceerde 8-traps automaat staan garant voor een soepel rijgedrag en dynamische prestaties. Wat je favoriete rijstijl ook is, in de Opel Grandland kun je je hart ophalen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Stel jouw nieuwe Grandland samen in de online configurator

Stel samen

Profiteer van 4 jaar gratis onderhoud + garantie bij een nieuwe Grandland

Stel jouw Grandland samen

De nieuwe Grandland is ook leverbaar als plug-in hybride

Ontdek de nieuwe Grandland Hybrid

Ontdek ook onze andere modellen

De Opel Mokka

Ontdek de Mokka

De nieuwe Opel Grandland Hybrid

Ontdek de Grandland Hybrid

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de Crossland