Acquire

Autoschade?


Geluk bij een ongeluk
Hoe voorzichtig u ook bent met uw auto, een ongelukje kan iedereen overkomen.De 24 medewerkers van Autoschade Dampten, het universeel schadeherstelbedrijf van Van der Linden van Sprankhuizen, bieden u hun kennis en ervaring aan bij schadeherstel en reparatie van alle merken. Het bedrijf heeft onder meer contracten met grote lease- en verzekeringsmaatschappijen.

Verzekerde zorg voor elk merk
Onze slogan is: verzekerde zorg voor elk merk. Wij begeleiden het gehele schadetraject. Omdat voor veel klanten de mobiliteit van hun wagenpark essentieel is voor de bedrijfsvoering, streeft ons schadeherstelbedrijf ernaar klanten zo snel mogelijk te helpen. Het melden van de schade versnellen wij door het Audatex-systeem, een geautomatiseerd schadecalculatieprogramma. Met een digitale camera worden foto's gemaakt van de schade die samen met het schaderapport online naar de schade-expert van de verzekeraar worden verstuurd. Omdat we van te voren al afspraken hebben gemaakt, kunnen we direct beginnen met het herstellen van de schade. Bovendien regelen wij voor de klant een vervangende auto.

Geavanceerde apparatuur
De schadewerkplaats is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur. Naast het vier-puntsuitlijnen is er een lasergestuurde richtbank, waar elk type auto wordt "gericht" volgens fabrieksnormen. Tevens worden kleuren via een elektronische weegschaal gemaakt zodat precies de juiste kleur verf wordt samengesteld. Er wordt gebruik gemaakt van waterdragende lakken, die dus minder belastend zijn voor het milieu. Om de verf snel te laten drogen wordt er 30.000 kuub lucht per uur in de spuitkabine langs de auto geblazen. Een soort reuzenföhn dus. De voorbewerkingcabines hebben een afzuigwand die alle stoffen die tijdens het schuren vrijkomen, direct afvoeren. Een deuk in uw auto? Spuiten hoeft niet persé, want Autoschade Dampten heeft speciaal gereedschap om te kunnen uitdeuken zonder spuiten. Een andere specialiteit is die van het restaureren van klassieke auto's.

Website: schadeherstelbedrijf Autoschade Dampten
email: dampten@schadenet.nl