Acquire

Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen?Opel Geeft Antwoord.

Voor uw eigen veiligheid en die van anderen moeten de banden van uw auto in goede staat zijn. Maar hoe kunt u dat nou zelf eenvoudig controleren?

Bij Opel staat service centraal. Wij vinden het belangrijk dat uw Opel in optimale conditie blijft. Daarom introduceert Opel als eerste automerk van Nederland een service vlog. Middels korte video's geeft automonteur Wesley antwoord op de meest gestelde service vragen. Denk aan vragen zoals ‘Hoe weet ik of mijn banden nog goed zijn?', 'Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen?’ of ‘Hoe weet ik of mijn remmen in orde zijn?

Opel geeft antwoord: Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen?
Bij strepen of een waas op de voorruit. In de volgende video legt Wesley op een eenvoudige manier uit wanneer u de ruitenwissers moet vervangen. Maar ook hoe u de oude ruitenwissers verwijdert en vervangt door nieuwe ruitenwissers. Heeft u toch vragen, twijfels over de staat van de ruitenwissers of zijn ze aan vervanging toe? Maak dan een afspraak met de Opel dealer. De Opel dealer kentWij kennen uw Opel namelijk als geen ander en is dan ook de perfecte partner om dekunnen de staat van de ruitenwisers verder vakkundig te controleren en eventueel te vervangen.

Zo gaat u altijd met een goed gevoel de weg op. Sterk Staaltje Opel!