Acquire

Tijdelijk tot €1.400 extra voordeelMet Opel Private Lease

Private Lease, 48-60 maanden

 

Een nieuwe auto rijden met Opel Private Lease heeft veel voordelen. Je kunt direct instappen, zonder spaargeld te gebruiken, en je betaalt eenvoudig middels vaste maandelijkse termijnen voor het gebruik van je nieuwe Opel. Alle autokosten zijn in de maandelijkse termijnen inbegrepen, alleen zelf tanken of laden is nodig.

60 maanden rijden = 48 maanden rijden 

Maar er is tijdelijk nóg meer voordeel te halen met Opel Private Lease, want hoe fijn is het om nóg sneller in een nieuwe auto te stappen en dat tegen een nóg gunstiger maandtarief? Daarom kun je tijdelijk bij Opel –wanneer je kiest voor een nieuwe Opel Corsa, Corsa-e of Crossland uit de actuele voorraad- een contract voor 48 maanden afsluiten tegen het gunstige maandtarief van 60 maanden. Kortom je rijdt 4 jaar in jouw nieuwe Opel, maar profiteert van de lagere maandtermijnen alsof je 5 jaar in dezelfde Opel zou blijven rijden. Je voordeel bedraagt, afhankelijk van de uitvoering, € 10 tot € 30 per maand en loopt dus op tot ruim € 1.400 in 4 jaar tijd! Na deze 4 jaar mag je gewoon weer een gloednieuwe Opel uitzoeken en sluit je een nieuw contract af tegen de dan geldende voorwaarden.

Actuele voorraad nieuwe Opels

 Kiezen voor een nieuwe Opel Corsa, 100% elektrische Corsa-e of Crossland uit de actuele voorraad brengt vele voordelen met zich mee: alle modellen zijn gloednieuw, vol innovaties en voorzien van veel luxe. Op opel.nl   de voorraadsite staat de actuele voorraad altijd weergegeven en kun je direct jouw favoriete Opel selecteren en zelfs online aanschaffen. Je kunt dus geheel zelfstandig een nieuwe Opel kopen met Opel Private Lease vanuit je luie stoel. Zowel de Corsa, de elektrische Corsa-e als de Crossland zijn vertegenwoordigd op opel.nl en je kunt dus zelf kiezen voor welk model je gaat in combinatie met dit aantrekkelijke aanbod. Bovendien rekent de Opel dealer  rekenen wij ook graag voor je uit wat het voordeel is van bijvoorbeeld een elektrische Opel Corsa-e ten opzichte van de Corsa benzine/diesel, in combinatie met de huidige brandstofprijzen, zodat je daarna een nóg betere keuze kunt maken!  

Profiteren van dit scherpe aanbod? Zo werkt het!

  1. Je bekijkt de actuele voorraad van de Opel Corsa, elektrische Corsa-e en Crossland op opel.nl en kiest jouw droomauto uit. Op de overzichtspagina van de desbetreffende auto, op de voorraadsite, klik je op de ‘BESTEL ONLINE’ knop en vul het formulier in.
  2. Vervolgens is het nodig nogmaals je gegevens in te vullen om een persoonlijk account aan te maken. Zo kun je later altijd nog terugkeren naar de Online Bestelmodule om eventueel ontbrekende gegevens verder aan te vullen.
  3. Voeg je financiële gegevens toe en voer daarna een kredietcheck uit. Je ontvangt direct hierna de uitslag.
  4. Alles oké? Dan vragen we je om een aantal documenten te uploaden.
  5. Alles geüpload? Dan is nu het moment om gemakkelijk en snel je contract digitaal te ondertekenen!
  6. Na het tekenen van je contract heb je nog 14-dagen bedenktijd waarna de auto voor je in orde wordt gemaakt voor aflevering. Kun je niet zo lang wachten, dan kun je bij de Opel dealer een addendum tekenen om hiervan af te zien. Zo rijd je nog sneller in jouw nieuwe Opel.

 

 

 

Actie uitsluitend van toepassing op voertuigen uit voorraad, welke volledig online worden afgesloten met een Opel Private Lease contract via opel.nl.  Oplopend voordeel berekend op basis van een Opel Corsa-e GS Line 3-fase met 31 euro voordeel per maand t.o.v. de reguliere maandprijs van 48 maanden. Actuele voorraad is dagelijks aan verandering onderhevig. Actie niet combineerbaar met andere lopende acties.