Creëer je eigen hype met de ADAM Unlimited.Samen te stellen tot in de kleinste details.

ADAM UNLIMITED

De Opel ADAM is al vrijwel eindeloos te personaliseren, maar met de nieuwe UNLIMITED-versie gaat Opel nog een stap verder. Met de komst van deze nieuwkomer zijn ook de laatste beperkingen om de ADAM samen te stellen van de baan. Je kan de ADAM UNLIMITED tot in de kleinste details samenstellen, van velgen en kleuren tot looks en uitrusting.

Wat is jouw look?
De ADAM UNLIMITED is leverbaar met nieuwe, aansprekende carrosseriekleuren, diverse opvallende dakkleuren en veel verschillende grille logostrip kleuren. Niet alleen het exterieur biedt enorm veel mogelijkheden tot personalisering, ook voor het interieur zijn talloze opties beschikbaar. Alles is mogelijk om jouw unieke ADAM te creëren!

Standaarduitrusting met OnStar
Elke UNLIMITED-uitvoering is standaard rijk uitgerust. OnStar behoort ook tot deze standaarduitrusting. Het is een knop in uw auto waarmee u direct in contact staat met een persoonlijke assistent. Een echte medewerker waar u alles aan kunt vragen en die in noodsituaties de hulpdiensten belt. Ook biedt het een veelzijdig pakket servicediensten, zoals automatische respons bij een aanrijding, pechhulp, bijstand na diefstal en voertuigdiagnose via de smartphone-app myOpel. Het nieuwste IntelliLink-infotainmentsysteem met smartphone-integratie via Apple CarPlay is optioneel.

Ga ook de uitdaging aan en ontdek het eigenwijze karakter van de ADAM Unlimited. We zijn benieuwd naar jouw ADAM uitvoering.