onze geschiedenis.

Al in 1936 begon de grootvader van Pieter Van der Linden van Sprankhuizen, die Baas Arie genoemd werd, met de verkoop van General Motors auto's, op de Veemarkt in Hoorn. Naast het verkopen van officiële merken leidde hij een universeel garagebedrijf en een Shell tankstation. Baas Arie was een zeer markante persoonlijkheid, de klanten liepen met hem weg.

Eind jaren vijftig kwam Pieters vader Peter bij het autobedrijf en bracht het bedrijf tot verdere bloei. De zaken liepen voorspoedig en in 1968 werd een nieuw pand gebouwd aan de Berkhouterweg in Hoorn, wederom met een Shell tankstation. De activiteiten werden uitgebreid met het Opel dealerschap in Enkhuizen. In 1983 werd Peter van der Linden van Sprankhuizen Manager van het jaar van de autobranche. In 1999 werd de collega Opel dealer in Purmerend toegevoegd aan de Opel activiteiten. Pieter, die opgroeide in het bedrijf, kwam in 1990 het familiebedrijf versterken na een afgeronde HEAO-studie. Samen met het management team onder leiding van Pieter van der Linden van Sprankhuizen en uiteraard al onze medewerkers wordt inhoudt gegeven aan onze dienstverlening met een glimlach.

Inmiddels is het bedrijf in omvang gegroeid naar ruim 170 medewerkers, waarvan velen hun 12,5-jarig jubileum of 25-jarig jubileum al hebben mogen vieren. Niet alleen de werknemers zijn loyaal, Van der Linden van Sprankhuizen heeft ook veel trouwe klanten; velen van hen zijn al ruim 30 jaar klant. Ook voor de toekomst zal er vanuit het bedrijf alles aan worden gedaan om de service voor deze en alle andere klanten verder uit te bouwen. We zijn er dan ook van doordrongen dat het de mensen zijn die met elkaar het succes van het bedrijf bepalen, ook in de toekomst."

​Onze vestiging(en)

 
Meer info

Klanttevredenheid