Zakelijk/Businesscenter.


Business Unit

Als ondernemer bent u voortdurend bezig om alle zaken onder controle te houden. Net als de mensen en de machines moet ook uw wagenpark exact afgestemd zijn op uw bedrijfsvoering. Niet alleen financieel economische maar ook bedrijfseconomische afwegingen spelen in uw keuze voor de samenstelling van uw wagenpark een belangrijke rol. Om steeds op de hoogte te blijven van alle nieuwe overheidsmaatregelen en technische ontwikkelingen bent u veel tijd en energie kwijt. Tijd die u beter aan andere belangrijke zaken kunt besteden, uw core business.

Van der Linden van Sprankhuizen is mede om die reden gestart met de LVS Business Unit. Een service speciaal voor bedrijven, die adviseert, maar ook praktische toepassingen biedt op het gebied van wagenparkbeheer. De medewerkers van de LVS Business Unit zijn uiterst ervaren en kunnen al u vragen beantwoorden, of het handelt over personenwagens of bedrijfswagens, de samenstelling van uw wagenpark, aanschaf of leasing, onderhoud, en ga zo maar door.

Wilt u weten wat de LVS Business Unit voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan direct contact op met één van onze businessunit medewerkers.

 

Boudewijn Jansen
Arne van der Schuit
0229-2364640229-236464

Neem contact met ons op.

 

 

 

​Onze vestiging(en)

 
Meer info

Klanttevredenheid