Wie zijn wij.


Welkom bij van der Linden van Sprankhuizen
Al sinds 1936 staat de naam Van der Linden van Sprankhuizen gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van Opels en ander officiële merken- trucks. Ons familiebedrijf heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de volgende bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven. We merken dat klanten het prettig vinden om zaken met ons te doen, niet alleen vanwege ons jonge en enthousiaste team, maar ook omdat wij hen de aandacht schenken die ze verdienen.
Graag tot ziens in één van onze bedrijven.


Visie
De weg vooruit; “Breed staan we sterker"
Met onze topproducten van Opel personen- en bedrijfswagens zijn wij in staat u optimaal van dienst te zijn.
We ontwikkelen ons in de richting van een service-provider voor de aankoop van een bepaald soort auto's. Onze visie is dat er voldoende volume nodig moet zijn om de klant een goede dienst te kunnen blijven verlenen. Die tendens is nu al gaande en zal in de toekomst nog verder toenemen. Wij streven een autonome groei na, op eigen kracht. Als je als bedrijf een zekere schaalgrootte hebt, dan kun je makkelijker bepaalde kennis in huis halen om de groei aan te kunnen en de continuïteit te waarborgen. We profiteren nu al van schaalvoordelen en hoeven niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden, omdat wij de beste praktijken uitwisselen tussen de verschillende vestigingen. ”Breed staan we sterker."


Van der Linden van Sprankhuizen heeft een drietal Opel vestigingen waar u de complete Opel lijn kunt vinden. Vanuit de locaties in Enkhuizen, Hoorn en Purmerend worden alle kennis en ervaringen die worden opgedaan, uitgewisseld en daardoor kunnen de teams nauw samen werken om u optimaal ten dienst te staan.
 

​Onze vestiging(en)

 
Meer info

Klanttevredenheid