Opel reikt eerste Europese Trade certificaat uit

Overhandiging Europees Certificaat Trade Parts Expert

Purmerend - De afgelopen jaren heeft de Parts afdeling van Van der Linden van Sprankhuizen in Purmerend zich ingezet om een optimaal rendement te behalen uit hun afdeling. Dit heeft geresulteerd in het allereerste Europese Certificaat Trade Parts Expert. Deze Europese prijs is een bekroning op jaren lange inzet.

Door het opstarten van het Trade Parts Expert programma zijn zij in staat om lokale garagisten en schade bedrijven snel, adequaat en concurrerend te beleveren.

Parts Manager Simon Nannings : "Het is tegenwoordig als Opel dealer niet eenvoudig om de producten b2b te verhandelen. De prijsperceptie bij de klanten is veelal een excuus om niet bij de Opel Dealer bestellingen te plaatsen. Het Trade Parts Expert programma toont aan dat die perceptie onjuist is en door actief de markt te benaderen, mee te denken met de klant, en door je flexibel op te stellen zien wij dat bedrijven ons toch graag als partij zien. "

Marien Stoop, Vestigings manager van Van der Linden van Sprankhuizen Purmerend : "Wij, als dealer, zijn trots op de inzet van onze medewerkers en benadrukt dat dit alleen kan door een goede samenwerking. En zien deze prijs ook als een logische beloning voor onze inzet en doorzettingskracht.”

Naast levering van Originele Opel onderdelen voorziet Van der Linden van Sprankhuizen ook levering van Originele onderdelen van de merken Chevrolet, Fiat, Citroen, en alle Amerikaanse modellen. De toelevering vind meerdere malen per dag plaats.

U kunt voor meer informatie over het Trade Programma of onze diensten contact opnemen met één van onze 3 magazijn afdelingen.

​Onze vestiging(en)

 
Meer info

Klanttevredenheid