Opel Rent


Geen dag zonder Opel
Bij een onderhoudsbeurt, reparaties of schadeherstel moet uw Opel naar de garage. Maar dat betekent niet dat we u zonder auto laten zitten. Want Van der Linden van Sprankhuizen biedt u middels Opel Rent een stijlvolle oplossing om u continu mobiel te houden. U krijgt de keuze uit een breed aanbod Opel modellen tegen een gereduceerd tarief. Zo kunt u zakelijk of privé gemaakte afspraken nakomen zonder dat u daar in comfort of representatie op achteruit gaat.

In sommige gevallen kan het zijn dat u recht heeft op een bepaalde klasse vervangend vervoer. Wilt u een auto huren uit een hogere klasse? Bij Opel Rent hoeft u dan alleen de meerprijs tussen het model waar u recht op heeft en de prijs van het model en uw keuze te betalen.

Optimale service op het gebied van kwaliteit
Opel Rent heeft huurauto's voor bijna alle doeleinden die u maar kunt bedenken. Van een Transporter Movano en een 7-persoons Zafira tot een Astra Cabrio. Een auto van uw eigen Opel Dealer huurt u snel, efficiënt en gemakkelijk. En natuurlijk ook met de complete service van uw Opel Dealer, zoals u die gewend bent.

Flexibel, gemakkelijk en altijd in de buurt
U kunt niet voor elke gelegenheid een andere auto hebben. Denkt u? Wij zeggen: Jawel hoor! Bij Opel Rent vindt u voor elke gelegenheid een ander model Opel, die niet alleen uw tijdelijke probleem oplost, maar u daarnaast ook veel rijplezier biedt. Een bestelauto voor de verhuizing? Een MPV omdat u met vrienden of familie op stap wilt? Een ruime stationwagon voor de vakantie? Welke wens u ook heeft, Opel Rent heeft voor u telkens de juiste oplossing. En dat alles met een landelijk dekkend netwerk van vestigingen in Nederland.
 

​Onze vestiging(en)

 
Meer info

Klanttevredenheid