Opbrengst Nationale Opel Testdag tbv KWF Kankerfonds

De Nationale Opel Testdag werd dit jaar bezocht door ruim 27.000 Opel-rijders. Dankzij de grote belangstelling voor dit jaarlijks terugkerende evenement, dit jaar op zaterdag 3 november, konden wij en de overige Nederlandse Opel-dealers een cheque van bijna 10 mille (€ 9.130,75) overhandigen aan KWF Kankerbestrijding.

Met het ingezamelde bedrag steunen de Opel-dealers de strijd tegen kanker waarvoor KWF Kankerbestrijding zich sinds zijn oprichting in 1949 inzet. KWF Kankerbestrijding heeft als missie: meer kans op genezing, minder kans op kanker en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten en hun naasten.

8.930 Winterplancertificaten

Tijdens de Nationale Opel Testdag konden Opel-rijders hun auto door de Opel-dealer laten controleren op achttien wintergevoelige punten. Niet minder dan 27.200 bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om een bezoek te brengen aan hun Opel-dealer. In totaal werden bijna 15.000 Opels geïnspecteerd en de Opel-dealers verkochten in totaal 8.930 Winterplancertificaten. Voor elk verkocht certificaat schonken de Opel-dealers één euro aan KWF Kankerbestrijding. Met een aantal extra donaties van dealer en klanten kwam het totaalbedrag uit op € 9.130,75.

Met het Winterplancertificaat worden reparatiekosten voorkomen als gecontroleerde onderdelen het tijdens de komende winterperiode alsnog zouden begeven. Hiermee gaat een bestuurder dus veiliger de weg op in de winterperiode.

​Onze vestiging(en)

 
Meer info

Klanttevredenheid